Äntligen fixat!

Så, nu har jag gjort så det går att kommentera igen, så det är bara att kommentera på!! Jag hade typ ställt in att man inte kunde kommentera elr nåt, sajjk :P

Tack så mycket då.

Hejhej, jag vet att jag inte har bloggat så speciellt mycket osv, men det är bara så att ibland orkar man inte. O sen har ju felicia gjort nåt i min kodmall så det inte går att kommentera mina inlägg... Det är inte speciellt kul, dessutom har jag tappat tio läsare, hallå vart är ni? :O
Have fun, live your life. God gave it to you for a reason.

Dagens köp!

40:- från Monki :P

 


Min fina iPhone (som jag köpte idag) och jag!

 

 


Min lilla bebis!!

På engelskan fick alla sluta tio minuter tidigare för att lärarn skulle till tandläkarn (tror jag det var). Alla ba "YAAAAY" så då stack jag snabbt till tjärhovsplan och tog buss två till Sture-P. Sen bytte jag till den vanliga mot ridningen. Johanna var sjuk idag så Malin (hennes klasskompis) red igen för henne idag, det var kul! Vi övade halter från trav o sånt. Men gissa vem jag fick!?! DONNA!! <3<3 Först fick jag Åse men hennes sadel hade typ åkt runt under magen lektionen innan o så var det en kille som ba "Åh kan inte jag få Åse?" och då sa anna "Josefine, vill du ha Donna då?" Jag ba "JAAAAAAAAAA, DU BEHÖVER INTE ENS FRÅGA!!" Så ja, jag red henne hela lektionen, min lilla bebis. Sen mot slutet ramlade Alva av, första gången för henne! Garttis Alva, bara 99 gånger kvar tills du är en proffisionell ryttare! :) <3
Om du lämnar mig lämnar jag livet, för livet är inte värt att leva utan dig.

Torsdag

Hej bloggen! Sitter i soffan med datan som vanligt typ... Började tjugo över åtta idag, Kurt försov sig i typ två timmar så vi fick ha matte helt ensamma. På gympan skulle en person vara lejon och typ brottas med alla andra, jag kollade på för jag har ett stort blåmärke på knät och man skulle krypa så jag stog över liksom. Först körde tjejerna, sen killarna. Killarna var helt galna, dom trodde typ att dom var lejon på riktigt. Bankade i mattan och typ "röt" som lejon-.- Random menja, vi är typ den mest mobbade klassen i skolan och det har ni ju inte märkt asså.
Dagens outfit!!
Linne - ginatricot | Jeans - Levi's | Kofta - Banana Republic

Den hemlige miljonären

Hej bloggen! Vanlig dag idag, tittade klart på filmen vi såg på svenskan men annars inget speciellt. Stack direkt till gymmet efter skolan och fick vänta typ en timme på mamma... Men när vi väl kom in körde vi först ett core-pass och sen en timmes zumba. Jag var inte alls sugen på att gymma så jag ansträngde mig typ ingenting, tråkigt är det men så får det vara ibland. Sen har vi ätit mat och nu har jag precis sett klart på den nya realityserien tunnelbanan som går på kanal 5 som typ handlar om vad som händer om nätterna på tunnelbanan. Men nu ska jag kolla på den hemlige miljonären, hejdå!
Dagens outfit:
tröja - ginatricot | Leggings - H&M | Knästrumpor - H&M

Chicken Sataty

Har just ätit världens godaste mat! Kyckling, ris och jordnötssås :P

Svar om designen

Sonja c: om Soft dag!: tyckte headern blev jättefin :D

Svar: ja, alltså den var superfin men jag o Felicia hann inte göra den tillsammans o då gjorde hon bara en lite snabbt och hon visste inte vad hon skulle ta för bilder så den blev liksom inte riktigt vad jag hade velat ha. Dessutom så blev det konstigt med dropdownen, jag vet inte varför men det blev så. Så jag tycker inte den är ful! Inte alls!



Godnatt :)

Tjabbatjenahallå nu ska jag snart gå och lägga mig. Har kollat på film o nu väntar jag på att mamma ska komma hem ifrån jobbet. Jag ska nog ta en kopp te och någon frukt så somnar jag gott sen :D Har ju sovmorgon imorrn till 9.20, like! Fast det är dåligt att man ska sluta halv fyra dårå. Visst äre så att dom dagarna man äntligen har sovmorgon slutar man senast på? :(
Men ha det bra så ses vi imorgon!!
I'm so innocent

Nu har dom kommit!

Här e knorrabrallorna som jag fick i julklapp! Syrran kom hem med dom idag :D (hon hämtade dom på skolan eftersom att dom skickas dit)

Visst e dom snygga? Ni e lite avis vavava? :P

Soft dag!

Tjatja bloggen! Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket. Dagen började med att spanskalärarn var sjuk  o vi hade ingen vikarie så det blev dubbel håltimme! (eftersom att vi har en obligatorisk håltimme efter spanskan) så det var nice! Då gick jag hem till felicia, vi drack saft, åt en kaka och fixade min design. Jag är nöjd med dropdown menyn som hon hjälpte mig med! Headern blev inte som jag hade tänkt mig, sorry. Men jag sa det till henne, eller asså jag sa att det inte riktigt var min stil och det fattade hon. För grejen var den att jag behövde gå och ha mentormöte i skolan men det behövde inte felicia så hon satt kvar hemma hos sig och gjorde en snabb header. Somsagt var det inte så jag tänkte mig att jag ville ha så jag kommer nog göra en ny nu i dagarna. Förlåt felicia, hoppas du inte blir allt för ledsen!
Annars tråkig dålig dag, förutom att vi såg på film hela SO:n, det var så mörkt och jag var så trött så jag försökte sova när ingen märkte, tror jag lyckades rätt bra där! :$
Jag var dum, du var smart, jag var fängslad. Men min mun ville ha dina läppar

Ny header!

Har gjort en header till Jusse, hoppas hon blir nöjd! Bara lite smådetaljer att fixa men hinner ej just nu.
Min blogg hittar ni häääär!!

Länkbyte!

Har länkbyte med en assnäll och söt tjej. Vill du veta vem? Jo gå in på länken och läs hennes fina blogg!
klicka HÄÄÄÄR för att komma till hennes braiga blogg!

Nu blir det mys!

Hej bloggen, från och med nu ska jag bara mysa framför TV:n med te och hembakta kakor. Vi hörs nog imorgon, kram!

Poor monday, everybody hates you

tröja - H&M | byxor - H&M | Halsband - cubus

SVAR PÅ 3 YNKA KOMMENTARER (MED YNKA MENAR JAG=KOMMENTERA MERA)!!

Felicia om Blograpee!: Jag har lagt upp inlägget om dropdown meny nu! Du verkade vilja veta ;) Hoppas det funkar för dig!

Svar: nej sorry jag fattar inte ett skit, hittar inte nåt som heter div header 1 eller vad det nu var. Men skrev på facebook, du får göra det åt mig!!


Ellika om Shoppingdag!: Har en sån där cupcake skål också! ;)

Svar: ja visst e dom fina? :)


Felicia om TJOLLAHOPPSAN: Skulle vi göra länkbyte idag??

Svar: Ja logga in på facebook så gör vi det men du verkar lite död just nu..




TJOLLAHOPPSAN

Hej bloggen! Idag var det skola halv nio som vanligt, sen efter var jag med Shannon som planerat. Vi åkte in till stan och gick på Buttericks o hon köpte saker till hennes systers födelsedagsmiddag. Sen åkte vi hem till mig o åt mellis och spelade lite dator o kollade TV. När hon hade gått flummade jag lite med syrrans kompisar som gjorde ett aerobicspass som dom ska visa på gympan typ. Men nu ska jag typ äta mat, vi ses efter gissar jag!
sadness is my boyfriend

Blograpee!



Hej alla Josefine's fina läsare!
Jag heter Anna och är 12 år, fick gästblogga häär! Min blogg kan ni hitta HÄÄÄR eller HÄÄÄR.
Mitt nickname / smeknamn är Shorty, bara så ni vet ;)
Idag har jag chillat, varit med några kompisar och så sitter jag och gästbloggar hos folk just nu :)

Josefine är en skit fin tjej som går i min förra skola! Vi lärde inte känna varandra så jättebra, det var synd! Hon är iaf skit snäll och sånt! Hoppas vi lär känna varann mer i framtiden kanske? ;)
Det var allt för mig!
Pussaaaar


/ Shorty

answers broo

sonja c: om Sunday is a bitch: aaw vad söt bild :DDD <3

Svar: Hahha tack fast ne :) <3


Felicia om Sunday is a bitch: Stolt fotograf, haha men vi kaaanske kan göra en hos mig nån gång... Om inte ja och Elin skulle göra nåt på onsdagen :)

Svar: Yes u took the pic men gärna! behöver en ny header, eller ja jag behöver en ny design på en gång!! men kan tyvärrr inte på onsdag, inte måndag heller :( Men om vi sover över nästa helg? :D


sonjaa <3 om Shoppingdag!:oo jag har en sån filt fast från nån annan affär jag nt minns vad den heter... men det är en sån fast lila :D

Svar: ok :) men visst e som mysiga!!?? :D <3


Some people have to learn. Some people wait their turn. Some people but not me, cause I was born a champion.

Jahapp, ahr väl inte så mycket att berätta om min dag, för det har jag ju i stort sett redan gjort. Men efter vi hade varit i sickla så åkte vi till Fredells för att köpa några krokar. Jag o syrran fick syn på ett megasnyggt badkar, så vi var ju bara tvungna att plåta ;)
Visst är det snyggt? ett sånt ska jag köpa när jag flyttar hemifrån helt klart! :P
Men nu ska jag kolla lite bloggar o fb, sen blire TV. O sen ska jag ju käka kokosnöt också! Men vi hörs imorrn, sov sött!

Shoppingdag!

Tja bloggen! Kom hem för nån timme sen från att ha varit i sickla o shoppat med mami o syrran! Ingen ville ju göra nåt med mig så det blev lite tröstshopping istället. Nejmen jag behövde lite grejer till mitt rum o sen köpte vi massa annat bara för att det var på rea. Jag <3 rea = sant! Men här e allt vi köpte:
(från vänster) londonkudde - rusta, 59kr | svartvit amerikakudde - chilli, 149kr | kudde med olika motiv - chilli, 199kr
jättesöt cupcake burk - chilli, 20kr
svart underställströja och vitt underställ med blommor - rusta, 29kr och 49kr
JÄTTESNYGG New Port jacka - HiSport, 625kr
jättemysig teddyfleece filt - chilli, 199kr

Sunday is a bitch

Men godmorgon alla söndagströtta läsare! Kan börja med att säga förlåt för gårdagens usla bloggning, men det blir ändring på det! Vaknade tio, åt frukost och tränade lite glosor. Nu har jag en helt fri dag så jag kan göra vad jag vill! Jag vill hänga med nån kompis, men ingen kan typ. Får se om jag ringer nån dårå.
Ja, mer har inte hänt för jag har ett tråkigt liv! Ni får stå ut så länge, bloggar mer sen! <3
Btw, e sjukt trött på headern, den e så jävla ful. I veckan får jag fan ta o göra en ny. PUSSAR
Waking up and realize "it was just a dream".

SVAR

Ellika om Min dag jao: Josefine, vill du ha hjälp så att bilden i inlägget syns på bloglovin', så som jag har? :)

Svar: Ja gärnaaaaaaa!!!!! du kan få inloggningsuppgifter i chatten på fb :)


Ingen tid

Glad lördag alla läsare! Förlåt för att jag inte hunnit blogga innan men har faktiskt gjort massor idag. Började med att gå upp tio, dammsuga, hänga tvätt och äta valmofralla. Sen stack jag, pappa o syrran in till NK för att lämna tillbaka ett par Hunter strumpor som var för små. Sen gick vi till 4Sound och köpte en sträng till min gitarr och jag o pappa slog vad om vilken sträng det var som var trasig. Pappa gissade fel så nu e jag fem spänn rikare! Sen gick vi till kulturskolan och provade lite gitarr, jag o syrran ska anmäla oss till kurs där. Kulkul! Efter det var det direkt hem o äta lunch och sen sticka till tennisen, och som typ alla vet har halva hallen brunnit ner typ :/ Det luktade jättemycket brandrök men det gick över efter en stund. Kom hem för typ en timme sen och nu har jag fyllt i min anmälan som pappa ska skicka iväg på måndag! Men nu ska jag läsa bloggar o gå in på fb. Sen ska jag läsa på lite om hur man ändrar till snygg stilmall o.s.v. Hörs alla söta!
nån ful sak jag gjorde i pizap för några dar sen

Svar på frågestunden!

1. Vad skulle du göra om du vann en miljon?- Först köpa en iPhone 4S sen massa kläder och en bil (svart mini cabriolet). Resten bjuder jag på en resa för hela familjen och typ presenter till dom jag gillar allra mest <3
2. Äpple eller päron?- Om päronen e mjuka väljer jag päron!
3. Dina tre favoritdjur?- Panda, rynkhundar (typ mops, bulldog m.m.) och typ........ Äh kommer inte på nån mer!
4. Bästavän/er? nu nämner jag typ dom jag e mest med; felicia och minna. Sen har jag MÅNGA bra och fina vänner men också några som jag inte har så mycket kontakt med längre tyvärr :/
5. Vad tror/tycker du är meningen med livet?- Alltså jag vet inte riktigt. Leva dagen som om det var ens sista?
6. Mac eller PC?- MACINTOSH! (fast har en PC) :((
7. Sommarlov eller jullov?- Sommarlov ofc! Men jullov e också bra för då får man lugna dagar med familjen och massa julklappar!
8. favoritblogg?- Har ingen riktig "favvo" om man säger så. Men jag läser mycket hellre om vad kompisar har för sig än att kissie går o köper en latte
9. Gröna eller röda äpplen?- gröna (granny smith e goast!)
10. Nåns utseende du skulle göra typ vad som helst för att få?- Hmm, svårt. Kristen Stewart tror jag, anledningar? 1. Hon e grymt snygg o klär sig ascoolt. 2. Om jag skulle ha hennes kropp skulle jag ha Robert Pattinsson som pojkvän!!

11. Det bästa du vet?- Att få vara med sina vänner, äta glass i solstolen och att resa!
12. De tre roligaste sakerna göra?- Typ va med kompisar, kludda på skolböcker och sjunga när ingen hör på. Nej men jag gillar typ allt roligt, det går inte bara att säga tre saker. det är ju omöjligt!
13. 3 i klassen du skulle vilja lära känna bättre?- Men varför just tre? :( Jag vill bli vän med alla snälla!
14. Vem är jobbigast? Ivan eller Dexter?- no comments
15. Vilka bloggar du läser?- MÅNGA, orkar inte skriva varenda en...
16. Vem skulle du helst bli ihop med? Rumle eller Ivan?- INGEN.
17. Vem tycker du är sötast i klassen av killarna?- Det finns en kille jag tycker e snygg men jag e inte kär i honom!
18. Vem av tjejerna? (snyggast)- Typ alla utom jag, det går inte att säga bara en. Alla är snygga på sitt sätt!
19. Favorit godis?- Saltlakrits, jordnötsrutor och melonremmar

20. Finaste färgerna på nagellack?- Rött helt klart!
21. Bästavänner?- Tror jag redan har fått den frågan, scrolla upp till fråga 4 o kolla mitt svar där!

Sådär, klart för den här gången. Godnatt nu alla söta! <3

Min dag jao

Jo min dag har väl vart finemang skulle jag tro? :P Började med våfflor i skolan med Mina, Alma och Tyra. Sen spanska med Anelli.... Aja soft ändå, hon körde hänga gubbe med oss så det var väl inte såå jobbigt ;) Sen lång håltimme, var typ helt forever alone ett tag där men sen hitta jag Shannon o Edith o vi hade kul utanför caféet. På resursen kollade vi på film och sen syslöjd som sista! Håller på att göra en brun nalle till pappa i födelsedagspresent, skulle göra en gul med röd tröja som nalle puh men det fanns inget gult velour-tyg :( Jaja, direkt efter skolan gick jag, syrran o mamma till Ica och handlade lite. Bl a massa godis till imorrn! Så nu har jag en full påse med typ lakritsskallar surisar och typ ännu mera saltlakrits och lite annat smått o gott :P MUUUUUUUMS

På måndag ska jag följa med Shannon till hennes föräldrars restaurang som typ heter Babajan(?), det ska bli jätteroligt! Kunde tyvärr inte idag för jag skulle handla mat och sen spela tennis men på måndag lovar jag! Ohjuste, var på Port 68 innan tennisen, där köpte vi ett urgulligt städset med ankare på för bara 25 spänn! Det var typ mega rea :D
Ska skriva svar på frågestunden snart, TJOBRE

woop woop!

nu ska jag tagga tennis med hela familjen, skriver mer ikväll. Tjarå! ;)


SVAR

Sonja c: om Svar på kommentarer: men herregud jusse!! du ser ALDRIG tjock ut sådeså!!! punkt slut!! <33

Svar: Hahha jo, för det mesta faktiskt :P


Emma om Svar på kommentarer: Du är INTE tjock!!!! :) <33

Svar: njaaaaoo. Jo det e jag XD


mina om Åh vad skönt!: :)) <3<3 din blogg e bra ^^

Svar: Åh tack så mycket, din med!



Åh vad skönt!

Har kollat igenom mina vänner på facebook (hade ca 205 st) och nu har jag ränsat listan på massa onödiga som jag inte har kontakt med längre. Så nu har jag ca 145 st vänner, bara såna jag känner (typ). Imorrn slutar jag tre men efter skolan ska jag köpa godis med mamma på ica för det kostar typ 40 kronor kilot om man har en app som heter rabble (istället för 90 kronor kilot). Men det var väl allt jag hade att säga för idag, ljög lite i förra inlägget om att det var det sista men det här e det sista det lovar jag. Bildlöst inlägg men hoppas ni läst ändå! :)<3

Godnatt nudå!

Tjatja, orkar inte blogga mer idag så detta får bli sista inlägget :P Är inne på facebook, lyssnar på musik o kollar bloggar men typ INGEN uppdaterar.. Ska gå o göra en kopp te och äta en pepparkaka så ses vi imorron! As usual ska jag äta våfflor med Mina i skolan så det blir ingen update på morgonen tror jag. BYYYYYYYEE, förresten stör jag mig grovt på att instagram inte finns till android >:(
My heart belongs to you babe, noone fuckin' else

Torsdagen den 19:e januari 2012

Hej bloggen! Kom hem från ridningen för cirka en timme sen och har just ätit en toast till middag. Men jag kanske ska berätta lite om min dag?
Började med bästa matten någonsin, lärarn kommer in med två ica kassar fullproppade med godis och frukt! Men det var ju inte till för att äta utan vi skulle ha det till en matteuppgift men i slutet fick man äta upp det! Man fick välja en frukt en sorts choklad och en sorts godis. Jag valde mandarin, vit choklad och en röd gelépeng!
Annars var den en helt vanlig dag utom att det var antimobbingråd som jag o Vilja gick på. Där var det fika (y) chokladbollar, singoalla och gifflar + god saft. Mycket gott på en dag, inte illa! Oh just det, Savanna (Minas granne och min bästis på dagis) kom o provade i skolan idag för att hennes skola bara går upp till sexan. Hoppas hon börjar, hon e jättesnäll och supersöt!
På ridningen fick jag Baily, igen..... Han var dum i boxen som vanligt och bråkig i ridningen. Men jag sa till Anna att jag inte ville ha Baily nästa gång och hon sa typ att jag inte skulle få det. Jag ba "yeeeeey". Och hon som skulle ha Baily lektionen efter oss sa tillochmed att hon ABSOLUT inte ville ha Baily, så ni fattar nog hur jobbig han e :/ Men nu ska jag kolla TV, ses!

Länkbyte med Vilma!

Vilma är en jättsöt och snäll tjej i min klass. Hon har precis skaffat en ny blogg och hon bloggar om sin vardag och lite allt möjligt. Gå in på den nuuu och läs o kommentera :) <3
Klicka på bilden eller tryck HÄÄÄR för att komma till hennes grymma blogg! :) <3

Svar på kommentarer

Felicia <3 om Man borde inte få sluta så sent som halv fyra!: följer på båda <3 du kan kanske göra det på mig?? hursomhelst asså du är du typ underbarn om du inte ansträngde dig <3

Svar: Hahha, vad bra :) Jag förljer dig på båda <3 men nej jag e inte värsta underbarnet, det e anna o kurt som e konstiga och tänker på nån annan!

 

taylor  ([email protected]) om Har inget att skriva....
wholesalewigsonline.com rekommenderar .. Jag köpte själv en hel del EUROPEISKT ÄKTA LÖSHÅR hårförlängning, löshå, SILICONTRÄNS TEJP HÅRFÖRLÄNGNING,peruker från wholesalewigsonline.com Jag fick mitt hår så fort och det är absolut den mjukaste, vackraste hår jag någonsin sett är det alltid smidigt och förtjusande, är kvaliteten på håret underbara, detta hår awesome! håret var enkel att underhålla och jag älskar den naturliga looken av det jag fick massor av komplimanger! utmärkt kvalitet och hållbarhet, är det lätt att arbeta med och upprätthålla

Svar: Min första tanke om den här kommentaren, är det här nån slags spam? Jag fattar inte vad detta hade med inlägget att göra och jag har ingen aning om vem du är och hur du hittade min blogg.


Emma och Anonym om Sovmorgon :D: Jaa gör det!! :D | Jaa! ;)

Svar: Mm, kanske! Jag gjorde det mycket förut men det är svårt att ta bra bilder där man inte ser tjock ut. Men vi får se, tror helt klart att jag kommer lägga upp dagens outfit oftare iaf!


 


Tack securitas!

Hej bloggen! Öppnade just ett brev som var till mig och min syster ifrån securitas. Dom bad om förlåtelse för en grej som hände när vi var o handlade en gång men som jag inte tänker gå ut med i bloggen, hoppas att ni förstår att det är privat! Men dom var iaf så snälla att ge oss två fri-biobiljetter var i ett fint litet presentkyvert samt en ursäkt för det som hände. Sjukt snällt av dom, det visar att dom bryr sig! Så om det händer dig något när du är ute och handlar som du tycker är fel, att du t ex blir illa bemött, kontakta då butikschef eller liknande. För det lönar sig! Dom bad om ursäkt jättemycket och här var ju beviset på att dom brydde sig!

Man borde inte få sluta så sent som halv fyra!

Hej bloggen! Sitter o kollar på repris av Real housewives of Beverly Hills. Omg det får mig att tänka på desperate housewives, nån som vet när det ska börja igen? Alltså det är det bästa programmet som finns!
Men idag var det ju sovmorgon som jag skrev sist, på svenskan läste vi Godnatt Mister Tom och på matten jobbade vi med statestik (Och det är jag, mina och felicia extra bra på eftersom vi har bloggar alla tre) :D På gympan hade vi dans, för femte gången... Det var nån dum tjurfäktingsdans och jag fick visa dansen med peddot igen :( Stackars mig! Efter gympan fick jag mina omdömen i dom flesta ämnena och jag fick typ högre kvalitét i SO och NO jag ba NEEEJ! (jag hatar ju dom ämnena så jag fattar inte riktigt varför) Jag anstränger mig typ ingenting på lektionerna så jag fattade noll.
Oups I did it again
Men har precis blivit medlem på blogkeen och blev medlem på bloglovin' nån gång i förra veckan. Skulle betyda guld om ni ville följa mig på båda ställena! <3 Hörs senare, PUSSAR


Sovmorgon :D

Hej bloggen, börjar tjugo över nio idag som jag gör alla onsdagar. Pappa var så snäll så han lämnade datan på när han gick så jag kunde blogga! :') Men tänkte lägga upp dagens outfit, det var så jäkla längesen, inte sant?
Hoodie - Abercrombie & Fitch | linne - H&M(l.o.g.g.) | Mjukisar - H&M | USA-strumpor - ginatricot
Vill ni att jag ska lägga upp dagens outfit lite oftare? Kommentera gärna vad ni tycker :)

Svar till Emma och Sonja!

Sonja <33 om Länkbyte med Tilda!:när kmr svaren på frågestunden? :* <3

Svar: en vecka efter att jag publicerade själva frågestunden, alltså på fredag tror jag? :)

 

Emma om Länkbyte någon?: jag vill gärna! :)

Svar: Ja vad bra! När ska vi ha den? Vi kan bestämma i chatten på fb när båda e inloggade nån dag :)


Har Du inte sett att jag har en frågestund? Hitta dit och ställ en - eller flera frågor till mig HÄR!

Länkbyte med Tilda!

Tilda är en jättesnäll och söt tjej från klassen som har en bra blogg! Hon delar den med två andra så det blir jättemycket bra uppdatering! Besök den nu och läääääääääs!! :D
Klicka på bilden eller klicka HÄR

Länkbyte någon?

Snälla, jag behöver läsare. PLEASE. Jag vet inte vad som hände med bloggen igår, hade helt plötsligt 38 unika^^ Idag har jag liksom haft tio, inte så bra :/ Så om någon vill göra länkbyte, kommentera!! Vi vinner ju faktiskt båda på det, vi ger varandra läsare! Så alla som vill ha ett länkbyte med mig kommentera nuuuuu!!

I'm so happy

Hej bloggen! Sorry för dålig uppdatering, men orkar inte va inne på datan exakt hela tiden och för den delen inte heller blogga så mycket...
Min dag har känts seg, börja med att pappa väckte mig kvart över sju. TACK. SÅ. MYCKET. Jag fick typ slarva på mig smink och äta en snabb macka, inte bra! Tror det gick bra med glosprovet på spanskan, mamma tvinga mig plugga fast det var ganska lätt så aah. På håltimmen satt jag på caféet med Eve och Felicia och spelade spel på hennes mobil som typ heter irunner. Men när jag söker på det så kommer det inte upp i market! D: Jaja, vi får väl ta det imorrn..... ;) Annars vart det väl som en vanlig tisdag, jag o hedwig blev klara med hinduismen på SO:n, finally! Jag verkligen hatar SO så påminn mig inte. Men nu ska jag kolla TV, ciao
Jag såg för hemsk ut så jag valde en effekt som döljde det någorlunda :P

Statestik-rekord!

Wohooooo!! märkte just att jag hade 21 unika igår :) inte så mycket men fler blir det :P

Mot gymmet!

Hej bloggen! Har precis kommit hem från första dan i skolan efter helgen.... Varför måste måndagar vara så långt ifrån fredagar men fredagar så nära måndagar? -.- På svenskan lyssnade vi på ljudbok, de va fett chill, på SO:n skulle skriva om hinduismen som vanligt och på NO:n skulle vi hålla på med nån himla solcremes-undersökning. (nån som vet vad det e? nej just det. inte vi heller). Men ja, annars har det varit en stökig måndag, alla typ skrek på svenskan så vi fick sluta en halvtimme tidigare (Y) Men snart ska jag tagga till gymmet med mamma o syrran, först ska jag bara äta lite mellis!
mmm, sicilien-juice och salamimacka <3

Har inget att skriva....

Du har..

[x] Mascara över 100 kr
[x] En plattång
[x] En locktång
[x] Designparfym
[] Fondation över 200 kr
[x] Ögonfransböjare
[/] Olika borttagningsmedel (jag har 1)
[] Speciell hårbalsam i en sprayflaska
[] Läppglans över 100 kr
[] Hårinpackning
[x] Bodybutter
[x] Bodylotion
[x] Parfym över 300 kr
Poäng: 8,5/13

Du..

[] Använder locktång/plattång varje dag
[] Använder fondation varje dag
[x] Använder mascara varje dag
[x] Använder kajal varje dag
[/] Avänder läppglans varje dag
[] Använder bodybutter varje dag
[] Använder bodylotion varje dag
[x] Använder ansiktsrengöring varje dag
[] Använder hårinpackning varje dag
[] Använder hårspray varje dag
[x] Tränar på Gym
[] Klipper dig varannan/varje månad
Poäng: 4,5/12

Du har..

[] Tonat håret förut
[] Färgat håret
[] Haft Hårförlängning
[x] Piercat dig (öronen)
[ ] Tatuerat dig
[x]Tagit hål i öronen
Poäng: 2/6

Slutpoäng: 15

[ ] 0-10 Naturligtvis naturliga tjejen!
[x] 10-15 Konstgjord behandlad blomma
[ ] 15-20 Kanariefågel i nordisk miljö
[ ] 20-25 Fryst jordgubbe
[ ] 25-30 Barbiedocka. Bara plast


Var dig själv, alla andra finns redan

Hejhej! Alltså jag gillar inte söndagar. Men det gör väl ingen? Såg klart filmen som jag påbörjade igår, den var fett bra. Den har typ en uppföljare också, ser den kanske senare i veckan.
Till lunch åt jag fruktsallad, inte så "lunchigt" men what ever. Har gått med i bloggtrafik.nu för att få lite mer läsare, liksom mitt unika besökare -rekord är bara 17 stycken. Jag känner mig misslyckad... :( Aja, ska väl göra något vettigt nu efter att ha suttit vid datan typ hela dan. Tror jag ska plugga glosor.
Men vi hörs senare allihopa! <33
En man hade en föreläsning för cirka 300 ungdomar. Han tog fram en 500-lapp och frågade "är det någon som vill ha den här?". Alla räckte såklart upp handen. Han knölade ihop den och frågade samma sak, alla räckte upp handen igen. Han kastade den på marken o stampade på den och frågade samma fråga en tredje gång, alla räckte fortfarande upp handen. Sedan sa mannen "Det här ska ni ta lärdom av. För hur smutsig och ful någon än är så har den fortfarande samma värde".

Skriv rubriken här

Hej bloggen! Har typ inte gjort nåt idag, bara slappat. Vaknade tio och åt frukost o drack PUCKO!! min favvodricka typ :P Annars har jag bara suttit vid datan, kollat fb o lite bloggar. Men jag hann inte se klart filmen som jag såg igår för vi skulle åka o spela tennis så jag tänkte se klart den nu. Minns inte vad den heter men den e iaf bra än så länge! :) Btw så la jag ju upp en frågestund igår och jag har redan fått runt tio frågor, kanske inte så roliga att svara på.. Men aja, skicka mera frågor! Jag svarar på alla som skickas in!!
Men nu vill jag se film, hörs senare <33

FRÅGESTUND!!

Observera att det inte är min egna bild, utan jag har tagit den ifårn google för att både picnik och pizap ska hacka just NU. Aja, hoppas det inte gör er något!!
Fråga vad du vill så lovar jag att svara!! Fråga så många frågor du vill också!!
Jag vill ha MÅNGA frågor!! :D Så fråga på nu!! Svarar om en vecka eller så så det är bara att fråga på!!! FRÅGA NUU!!!!!!!!!!!!! XDD

Svar på kommentar

Felicia-tokigimadera.blogg.se om Svar på kommentarer: glömde skriva adress så ja ba: neej! så försökte ändra men då spamma den lite..

Svar: Okej då fattar jag. Men det var lite irriterande för jag ba "gud har jag fått sju kommentarer på ett inlägg!?" och sen så var det bara massa likadana :(


Emma om Fredag den trettonde: Haha! det va kul! :D

Svar: Hahha, askul! Speciellt när vi ringde den där niklas och låtsades att vi hette alice och aah... XD


Felicia <3 om Hey there Delilah, what's it like in New York City?: Vilka bloggar du följer!!!! :D

Svar: Mmm, kanske! Bra idé! Får se vad jag kan göra ;)

 

Sonja :'D om Hey there Delilah, what's it like in New York City?: ett foto i timmen ;)

Svar: Kanske! :D

 

coolaste eeedith c8 om Tillfällig header!!: snyyyyyygg :D :D

Svar: Tack tack :)


Sonja :'D om Tillfällig header!!: Jättefin header, jättesöt bild (den stora <3)
herregud edith... "coolaste edith" -.-' <3<3

Svar: Tack så mycket (själv blev jag inte så nöjd med den, menmen)...


mina om Tillfällig header!!: JÄTTEFIN <3

Svar: Haha, tycker du? tack :)


Felicia <3 om Tillfällig header!!: fiiin <3 var gjorde du den?

Svar: Tack, jag gjorde den först i pizap (grunden och alla bilderna) sen la jag in text och klistermärken i picnik för att täcka den lilla pratbubblan nere i högra hörnet :P Smart va?




Slapp-lördag

Hej bloggen! Har varit en ganska lugn dag. Vaknade typ tio, åt frukost och spelade lite little big  planet 2 med syrran. Sen åkte jag pappa och johanna till ica kvantum i sickla och handlade mat. Vi kom hem för typ en timme sen och jag har nästan bara vart inne på datan. Ska kolla om det finns nån bra film man kan kolla på...
Halv sju ska jag pappa o johanna (kanske mamma) spela tennis på kungliga för att kärrtorps har brunnit och då går det inte att spela där :/ Mer ska vi typ inte göra, lördagsmysa med godis och gladiatorernaikväll  typ. Men ha en bra lördag så hörs vi senare! <3
sikta högt så du inte faller allt för långt ner när du misslyckas

Tillfällig header!!

Tryck på f5 om du inte ser den!!!

Hey there Delilah, what's it like in New York City?

Hej! Gör typ ingenting.. Förut började jag titta på breaking dawn part 1 men bilden var hackig och sprakig så jag orkade inte... Syrrans kompisar gick o jag o pappa gick och köpte thaimat på Thai Oasen. Asgott!! Kyckling satay blir det alltid :D Nu e jag skitmätt och sitter o bloggar. Vet absolut inte vad jag ska skriva om och jag har typ aldrig nåt o blogga om.. Så jag frågar igen, några tips på vad jag kan blogga om? Kanske ska göra en resumé på 2011 om jag orkar men tror inte det. Det känns så länge sen så det blir trist. Men kommentera vad ni vill läsaom! Jag tar åt mig!!

Seriöst världens bästa låt! Kan lyssna på den dygnet runt <33

Svar på kommentarer

Soonjaa om Fredag den trettonde: jaaa... jag fick ett samtal om att tilda hade vunnit konsertbiljetter, som skulle komma med posten, undrar när de kmr... XD <3 ;) Aaw gulligt med nalle, jag gör en elefant, en rosarödrandig hihhi :P <3 :)

Svar: Hahah, jaa....... Men va?!??! det stod ju "NEJ!" på elefanten väl? orättvist om du fick göra den isf!! :((


MINA om Fredag den trettonde: sööt

Svar: Menar du bilden? Isf, tack så mycket. Du är också söt <3 :')


Felicia <3 om Fredag den trettonde: ni ringde TILL EXEMPEL till Tilda två gånger.. haah men man hörde mina xd men sista va ju bäst ;)

Svar: Nej vi ringde inte till nån? verkligen inte... :$


Felicia <3 om Rykten uppstår av avundsjuka, sprids av hatare och accepteras av idioter: mcdonaldsM hhahahahahahah dör....<3

Svar: Ja, hahaha jättekul förlåt för att jag ritar fult-.- Aja, varför skrev du 6 stycken likadana så¨na här kommentarer?? Fattar inte, haka det upp sig elr nåt? Kolla själv om du inte tror mig :P


Felicia-tokigimadera.blogg.se om Rykten uppstår av avundsjuka, sprids av hatare och accepteras av idioter: stalkar sönder dig ahhaha

Svar: om du menar det där med tiotusen likadana kommentarer så ja. Jag håller med om att du *spammar* mig...



Fredag den trettonde

Hej bloggen! Just nu är jag inte så glad på fredagar för jag kommer sluta tre hela terminen istället för två som jag gjorde på hösten... Menmen, idag e det fredag den trettonde fast det verkar inte som att det har hänt nåt speciellt dåligt ännu (y) På morgonen åt jag våfflor med Mina i skolan, Tyra och Alma fick sita vid vårt bord då för dom ville inte sitta bredvid två snubbar som snackade sex. HAHA aja vi flumma asmycke :'D
På spanskan var det film, sådär bra. Helt okej liksom. På håltimmen var jag, Mina, Shannon, Ida W, Matilda och Emma inne på toan och busringde till folk som vi känner. Det var askul^^ På syslöjden ska vi börja med nåt som heter jinojang djur, det e typ gosedjur. Jag ska göra en brun nalle! :D
Tog bussen hem o nu sitter jag vid datan. Syrran tog hem två kompisar och nu sitter dom i vardagsrummet och tittar på Never Say Never-.- Jag TROR jag stannar på rummet
Proud to be girl

Nu blev det bättre!

Ändrade just bakgrund och tog bort snön. Det fick bli en gammal bakgrund bara för att jag inte har nån bättre just nu... Men tryck på f5 om du inte ser!! :D Nu ska jag äta fruktsallad, tjarå ;)

Rykten uppstår av avundsjuka, sprids av hatare och accepteras av idioter

Tja! Lång dag idag som vanligt... Började med labbmatte, skulle göra ett diagram med hela klassen på golvet och det gick inte så bra. På bilden skulle vi rita av varandra på först 5 min, sen 3min, 1min och sist 30 sekunder!! jag var med felicia och när jag skulle rita henne på 30 sekunder så fick hon ett uppochnervänt mcdnaldsM til ben och ett smiley-ansikte, lyckat lyckat XD Jaja, resten av dan flöt på som vanligt.
På ridningen fick jag BAILY! usch usch usch hatar honom! typ assur i boxen och bara bajs allmänt. Fast det gick ganska bra, han varken bocka eller sparka bakut (Y)! btw, en engelskkille som går i vår grupp tog med sig sin syrra som typ ska börja. Hon kan ingenting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag dör... :(
Donna-min lilla nallebjörns älskling <3

Jeeeeepp

Felicia-tokigimadera.blogg.se om Börjar bli trött på designen nu?: snön är kvar och vi kanske kan göra en hos mig?? header asså xd

Svar: Haha jag vet. men det var för jag var ju hemma hos dig och så behövde jag gå så jag hann inte liksom :P


Felicia-tokigimadera.blogg.se om Lång dag: du slipper mig imorrn vid sprialmaskinen för då får jag nån dum uppgift!

Svar: YEAH (skämt) men ja, är så glad att jag blev klar!!


Sonja :'D om Börjar bli trött på designen nu?: jag har aldrig ens varit inne på photoshop.. :S Men vem gjorde den du har nu? <3

Svar: Okok, ingen fara :D men det e jag som har gjort designen, vet jag suger.....


mina om Börjar bli trött på designen nu?: haha suger också på designer :P

Svar: Nej du e asbra!! jämför med mitt fula bajs så ser du hur fint du gör XD




Börjar bli trött på designen nu?

MEN TJA
japp, hatar min design för tillfället. Snälla kan inte nån som e bra på photoshop elr nåt göra en header till mig? SNÄLLA JAG BER
btw, tar bort snön nu, e så jävla less på den. Det e fan inte ens snö ute och det är snart sportlov. JAJA, BYE.

Lång dag

Hej bloggen! Idag hade jag sovmorgon till 9.20 som vanligt, soooft! På svenskan trodde jag skulle bli klar med huset men nej... Felicia höll på med spiralmaskinen så jag kunde typ inte använda den samtidigt :( Men som tur är så e det svenska imorrn också och då hoppas jag att jag äntligen kan bli klar!
Annars var dagen som vanligt, slutade halv fyra.. På NO:n skulle vi skriva asmycket om hur man gjorde en systematisk undersökning, jag ba WTF. ingen fattade typ nåt (inklusive mig).
När det äntligen var sliut gick jag hem till felicia idag igen, hahha! Vi går typ alltid hem till henne... Men det e kul. Vi har typ inte gjort så mycket, pratat, ätit och vart inne på datan XD Men ska gå om typ en halvtimme för jag behövde vara hemma tillö senast åtta-.-
Fin bild på ellika från förra våren typ? hahha jag minns inte när.. Fin är den iaf!!!
Och sorry för att jag typ aldrig bloggar med nya bilder, jag ska försöka bli bättre!! Det är bara det att jag antingen e hemma hos kompis eller så tränar jag. Och när jag typ väl e hemma vill jag bara mysa framför tvn (jag har ju ingen tv på mitt rum och jag e bajssur för det)!!! Oj det här blev ett långt inlägg, hoppas ni orkat läsa. :D

Svar på kommentarer

One Piece jump in ([email protected]) om Min dag i ord och bilder: Åh vad fin jump in one piece du har. Blev lite avis nu, haha
Svar: Hahha, tack så mycket :) Hur hittade du min blogg?

Sonja :'D om Hellu: shiit vad billigt!!! :O
Svar: Menar du min onepiece?
sonja :'D om Min dag i ord och bilder: omg vad söööt kisseee!!! :3 åh va billig din onepiece va, vilket märke? <3 :*
Svar: Jag vet, jättesöt!! Alltså min onepiece hade typ mammas kompis köpt på ullared (världens billigaste varuhus typ). Märket heter ONTHEPEAK. :)

sonja :'D om Svar på kommentarer: hehe neej, men jag venne om jag fattat det om inte mamma viskat: det där e ju syreapparaten, typ XD <3
Svar: Okej :PPP





Nöjda nu?

Tja bloggen! Idag var ju första dan i skolan efter lovet, skjut mig någon?! (ALLA tjatade typ på mig att jag inte hade bloggat på lääääääänge). Aja, som alltid så ska våra lärare blanda runt schemat fast dom skrev på hemsidan att vi skulle göra enligt schemat-.- Gillar inte mina lärare... Men jaja, efter skolan gick jag o felicia hem till henne så nu sitter vi här och har det roligt. Vi har ätit mellis och kollat igenom KP och nu bloggar jag bara lite snabbt innan jag ska gå till tjärhovsplan och ta bussen mot eriksdalsbadet. För vi bestämde att vi skulle gymma idag istället för imorgon för mamma typ jobbar extra länge då. Men ni får ha det så bra, kanske bloggar nåt mer ikväll. TJARÅ
gammal bild på chablis :D<3

Svar på kommentarer

Sonja :) om Svar på kommentarer: jamen asåå du vet i slutet fick ju watson ett paket från sherlock typ, och det var ju typ en syreapparat... så han hade liksom haft den o kunnat andas typ ;D
Svar: Jaha, då fattar jag!! Jag e ju så trög.... :P

Min dag i ord och bilder

Hej hej bloggen! Idag har jag inte gjort supermycket. Vaknade typ tio, åt frukost och gjorde iordning mig för vi skulle till mammas kusin på fika. Vi fick gå i typ trettio minuter p.g.a att gammelmormor går långsamt, i pissregn-.- Jaja, när vi kom fram så åt vi lite bullar och drack julmust. Och hennes katt va asabasa söt!! Det var en bondkatt som hette Tiger <3
Men ja, på vägen till dom såg vi en nerklottrad skateboardpark och en död råtta
euw.........
Btw, efter fikat gick vi ut på stan och kollade i lite affärer, bl a. one-piece affären. Och gissa vad jag hittade? typ en exakt likadan one-piece som jag har (jag har en fake) fast den kosta 1400 och min kostade typ 250 :D hahha, där spara jag just 1150kr :P
Men nu ska jag se på gladiatorerna för första gången på typ fem år och jag tänker inte missa en minut, hejdååå!!

Svar på kommentarer

sonja :) om Svar på kommentarer: aha har du inte? den e också bre :) men inte lika, den e mkt mer typ knäcka käke, bryta revben, axel ur led, typ xD Elr i slutet av alla hans "slagsmål" hn ba: status: fem brutna revben, knäckt käke, osv och så typ visar de det slow motion... :P <33 Men i tvåan, hans dräkter e fett roliga ;DD
Svar: Ne, hahha, jag e fett efter jag vet. 
Tur att att den första inte var så himla intressant då, visste inte ens att det fanns en första förr än du sa det XD Och aah, jag håller med det där om att hans dräkter e roliga, jag märkte honom inte en enda gång!
Men hur kunde han överleva? Helt plötsligt satt han i den där killen fåtölj i en dräkt, jag ba WTF!

Hellu

Tja bloggen! Min dag idag har väl vart bra. Började med att sova till tio, sen frukost och sen ner till gammelmormor för att göra mat till kvällen (vi skulle ha en liten fest med några gäster). Jag o syrran gjorde fruktsallad och sen chilla vi typ lite. Efter stack vi till Ö&B en snabbis och köpte godis, lite presenter och onödigheter. När vi kom tillbaka gjorde vi det sista inför middan o sen kom gästerna. Vi gjorde världens godaste mat! Kycklingfilé, potatisgratäng och en krassesås som e värd att dö för! Btw, fick 200 spänn av min gammel morbror, han e fett snäll!
Imorrn e det typ inget speciellt på schemat, ska till mammas kusins och hennes pojkväns lägenhet och fika, träffa deras katt  typ chilla resten av dan. nejmen nu har jag typ inget mer o skriva, det blev ett ganska långt inlägg med mke text men jag hoppas att ni orkat läsa! 
Ajuste, igår efter bion var jag på glitter och shoppade loss på deras 75% rea, köpte lite grejer, kommer bilder nu :D
Ett par hajtandsörhängen - 13,50kr(!), en cool ring - 13,50kr(!), ett par blomörhängen ca 14kr(!) och ett snyggt halsband - 25kr(!) JAG VET, ASBILLIGT

Svar på kommentarer

SONJA :) om You call me bitch like it's a bad thing: JAG HAR SETT DEN!!!!!!! :DD
Den är jättebra! :DDD Mycket bättre än ettan :) ;D <3 :*
Svar: Aa, den var fett bra. Men det var nåt jag inte fatta och jag antog då att anledningen varför var att den inte var fristående, och det var den ju inte fick jag veta nu. :D (jag har alltså inte sett ettan)

Julklappar!!!

Japp, nu äntligen kommer alla julklapparna upp på bloggen. Det är ganska många men jag har försökt o göra så det inte blir så många bilder :)) ENJOY
Min snowboard (som jag fick lite innan jul)
Neutrogena-set med sminkborttagning, ansiktsvatten och kräm
Lådor till smycken
skönhetsprodukter: mascara lypsyl, nagellack, kajal, eyeliner, nagelfilar, läppglans och hårspännen
fotcreme, hårspray och bodybutter
en gullig necessär med rödprickig insida
en fleece, strumpor och en BH
en tubsjal och två par strumpbyxor
en superduperfin pyjamas!
två pennburkar, en stiftpenna + stift och ett bra sudd!
8 st kejsarpärlor till min samling
ett badkort och ett busskort
ridläger sommaren 2012
snowboardkurs i åre på sportlovet
ett par svarta knorrabrallor
1500 att sätta in på banken och 400 till vad jag vill
¨
mobilplast (jag har inte en sån där samsungmobil som visas på bilden)
och sist men inte minst.... LITLE BIG PLANET 2!!!

You call me bitch like it's a bad thing

Hej bloggen! Idag har jag sovit till tio, sen har jag ätit frukost som typ alla normala människor gör. Nu är mamma, mormor och gammelmormor ute och handlar mat så jag o syrran e hemma hos mormor och äter daim :P
När dom kommer tillbaka ska vi nog bara softa en stund framför TV:n och sen ska vi till Entré (ett köpcenter) och titta på Robin och Amanda från idol som ska uppträda där. Direkt efter det ska vi på bio och se Sherlock Holmes, nån som sett den? e den bra? Btw, igår var jag mormor o syrran på Ö&B och shoppade. Jag köpte deospray och munskölj och sen massa godis till bion!
men vi hörs nog senare, tjarå!

kort mobilbloggning

Hej bloggen. Sitter på tåget ner till mormor och jag kan lova er att ni inte vill sitta där jag sitter just nu... snett mittemot mig sitter det nån jävla fyllekärring som e inne på sin andra Mariestadsöl. Hon snackar i sin gamla nokia hela tiden med andra fyllekärringar och hon typ skriker. Man får ont i öronen och jag tycker så himla synd om mamma som behöver sitta bredvid henne:( o sen e den där kärringen bara allmänt läskig, hon stirrar pa en o sen helt random frågar hon var man bor. Jag börjar snart tro att hon e en stalker? :o RÄDDA MIG GUD!!

Oj vad snäll jag är!

Tja bloggen! Nu eftersom jag ska åka till mormor o va där i en vecka så ska jag göra lite tidsinställda inlägg, visst är jag snäll? För jag tror nämligen inte att jag kommer hinna blogga så mycket hos mormor, för vi gör alltid så roliga saker där. Men jag ska göra tidsinställt och visa upp alla julklappar!!! och lite shopping, sen KANSKE jag gör en "summering" av 2011 som sara sa att jag skulle göra. Men vi görs senare alla, PUSS!
arkivbild

Svar på kommentarer

SARA om den andra januari 2012:
HejSvejs! Jag har ett litet tips på vad du kan göra: Som en summering på 2011, T.ex. Bästa låt, Bästa månad/er, Årets resa, Mest nöjd av dina nyinköpta plagg, Din bästta outfitt..Blablabla. Och om du kommer på något mer. Och så kan du göra "Innehållet i min väska". PUSS.
Svar: Bra idéer! Jag ska se vad jag kan göra :)<3


den andra januari 2012

Hej bloggen och alla fina läsare! Förlåt så hemskt mycket för att jag inte har bloggat, har haft fullt upp. Och tyvärr ska jag åka till mormor imorrn och är där i en vecka så det kommer typ inte bli nån bloggning då heller :/ MMen efter lovet då skolan har startat, då lovar jag att jag kommer igång med bloggningen igen, och för hoppningsvis kan jag då visa upp julklappar eller ha frågestund, lista eller ett foto i timmen om nån vill :)
Men det var bara det jag skulle säga, kommentera vad ni vill att jag ska skriva om!! jag behöver idéer!!!
Puss på er! <33

RSS 2.0